Søk
 

E-handels løsning
Publiserings løsning
Administrere
Synliggjøring
Analysere
Nyhetsbrev
FINN.NO

 

[Du står her: Synliggjøring]

Det hjelper lite å ha "verdens beste" web dersom ingen finner deg.

Man kan ha verdens beste web-side, men hvis ingen vet om den er det til liten nytte. Og en ting som er særdeles viktig for synligheten er at søkemotorene finner sidene dine. Søkemotoroptimalisering dreier seg om å få et nettsted eller nettsider til å havne så høyt oppe på resultatlisten som mulig på utvalgte søkeord.

Det finnes ingen snarveier til topplasseringer, men det betyr ikke at det behøver å bli dyrt å bedre søkemotorsynligheten for din bedrift. Dessuten er en slik optimalisering en effektiv markedsføring av nettsidene dine. 85% av de som kommer til et nytt nettsted, gjør det via en søkemotor ved å søke på ulike ord eller temaer. Derfor handler det om å spisse budskapet på nettstedet og bruke de mest betegnende ordene slik at du treffer riktig publikum.
Vi har god og lang erfaring på dette området og hjelper deg med riktig strategi for at ditt nettsted skal bli så optimalisert for søk som mulig.

For at de som allerede har vært innom siden din og registrert seg skal komme tilbake, kan det være lurt og til stadighet minne dem på at du finnes. Dette kan for eksempel gjøres ved at man sende ut nyhetsbrev, tilbuds-mailer eller informasjon til medlemmer på mail. Vi lager gjerne materialet for deg og tar initiativ til å følge opp neste utsendelse. Det er fort gjort at slike oppgaver forsvinner mellom to stoler i en stresset hverdag.
  
Referanser

Se flere referanser her...