Søk
 

E-handels løsning
Publiserings løsning
Administrere
Synliggjøring
Analysere
Nyhetsbrev
FINN.NO

 

[Du står her: Publiserings løsning]

Publiserings løsning - MIMAMO finner frem til den som passer nettopp til din virksomhet.

Det er mange ting å tenke på i det øyeblikket man finner ut at man ønsker et nettsted for sin virksomhet. Hvordan ordner jeg et domene? Hvem skal lage websidene? Hvordan oppdateres sidene? Hvor skal sidene lagres og må jeg kjøpe en ny server?
Disse spørsmålene besvares individuelt nettopp fordi hver enkelt virksomhet har sine egne behov, budsjett og mål med sine websider. I dag er det mange fine løsninger på markede hvor man leier både publiseringsløsningen og serverplass og betaler en månedlig pris for dette. Da får man tilgang til å oppdatere nettsidene sine fra hvor du måtte befinne deg i verden.

For deg som har ønsker å komme opp med en egen publiseringsløsning, vil vi hjelpe deg å definere hvilken løsning som passer best ut fra kriterier som funksjonalitet, budsjetter og tidsrammer. Det finnes mange eksempler på web-prosjekter som har vært over-ambisiøse. Man har for sikkerhet skyld anskaffet seg ”Rolls Royce”-løsning og ender opp med å bruke en brøkdel av tilgjengelig funksjonalitet. I virkeligheten kunne man derfor klart seg med en enkel løsning til en brøkdel av prisen. Nettopp derfor er det viktig med et grundig forarbeid slik at man får definert hva som er ”need-to-have” og hva som er ”nice-to-have”. Og i samme prosessen er det viktig å ta høyde for fremtiden slik at det er mulig å oppgradere løsningen tilpasset nye behov, men som man ikke nødvendigvis investerer i her og nå.

Når leverandør av riktig løsning er valgt, hjelper vi til med alt som skal til for at ditt nettsted skal bli tilgjengelig for verden. Da er fase 1 ferdigstilt og fase 2 starter opp. Husk at din web-løsning bare er et verktøy, det er hva du gjør med den som er forretningskritisk.
  
Referanser

Se flere referanser her...