Søk
 

E-handels løsning
Publiserings løsning
Administrere
Synliggjøring
Analysere
Nyhetsbrev
FINN.NO

 

[Du står her: E-handels løsning]

Valg av e-handels løsning - MIMAMO finner frem til den som passer nettopp til din virksomhet.

Vurderer du å sette opp en e-handels løsning for din virksomhet? Husk at ingen virksomhet er for små til å vurdere denne tanken. E-handels løsninger kan man få i alle størrelser, til store og små formål, og med mye eller lite funksjonalitet. Noen ønsker å integrere web shop mot forretningssystemet sitt mens andre ønsker å håndtere ordre og brukere i e-handels løsningen.

For deg som har ønsker å komme opp med en egen e-handels løsning, vil vi hjelpe deg å definere hvilken løsning som passer best ut fra kriterier som funksjonalitet, budsjetter og tidsrammer. Det finnes mange eksempler på web-prosjekter som har vært overambisiøse. Man har for sikkerhet skyld anskaffet seg ”Rolls Royce”-løsning og ender opp med å bruke en brøkdel av tilgjengelig funksjonalitet.
I virkeligheten kunne man derfor klart seg med en enkel løsning til en brøkdel av prisen.

Nettopp derfor er det viktig med et grundig forarbeid slik at man får definert hva som er ”need-to-have” og hva som er ”nice-to-have”. Og i samme prosessen er det viktig å ta høyde for fremtiden slik at det er mulig å oppgradere løsningen tilpasset nye behov, men som man ikke nødvendigvis investerer i her og nå.

Når leverandør av riktig løsning er valgt, hjelper vi til med alt som skal til for at ditt nettsted skal bli tilgjengelig for verden. Da er fase 1 ferdigstilt og fase 2 starter opp. Husk at din web-løsning bare er et verktøy, det er hva du gjør med den som er forretningskritisk. Administrasjon av løsningen er nøkkelen til suksess.
  
Referanser

Se flere referanser her...